Održana radionica za LAG-ove: „Razmjena iskustva vezano za izradu lokalne razvojne strategije LAG-ova u RH za programsko razdoblje 2014. – 2020.“

Dana 15. travnja 2016. godine  u Zagrebu održana je radionica za lokalne akcijske grupe „Razmjena iskustva vezano za izradu lokalna razvojne strategije LAG-ova u Republici Hrvatskoj za programsko razdoblje 2014. – 2020.“. Svrha radionice je bila predstavljanje različitih pristupa u izradi lokalnih razvojnih strategija, identifikacija glavnih problema u izradi, ali i u budućoj provedbi lokalnih razvojnih strategija te razmjena iskustava i pozitivnih praksi.

Sudionici radionice imali su se prilike upoznati s iskustvom tri LAG-ova vezano uz pripremu i izradu lokalne razvojne strategije (LAG Podravina, LAG Adrion i LAG Bilogora- Papuk). Nakon prezentacija i kratke rasprave o iznesenim iskustvima, sudionici su u grupama raspravljali o specifičnim dijelovima lokalnih razvojnih strategija (SWOT analiza, sustav monitoringa i evaluacije, akcijski i financijski plan te procedura odabira projekata). Radionici je prisustvovalo oko 50 predstavnika LAG-ova iz cijele Republike Hrvatske. Prezentacije možete preuzeti na poveznici OVDJE.

Galerija